Dagen går i arbetsmyrans tecken!


I dag har vi åter igen jobbat hårt från tidig morgon och ännu har vi bara kommit halvägs! Vi började dagen med att åka och handla alla stommar. Det blev en del paket och de är inte direkt enkla att hantera. Så här såg det ut innanför dörren när vi burit in dom. Vi fick flytta det mesta för att få plats.

Dagen går i arbetsmyrans tecken!
Dagen går i arbetsmyrans tecken. Stommar hämtade från IKEA.

Vi tuffar framåt med en stomme i taget

Det är som vanligt underarbete och noggrannhet som är viktigt för fint resultat. På förmiddagen var vi och hämtade stommar. Inredningen kommer vi ta separat när vi är klara med monteringen av samtliga stommar. Det tar en del plats när man dessutom skall tapetsera alla ryggar. Eftersom det är 100 cm breda garderober så krävs det en hel del planering för att få det snyggt och mönsterpassat på samtliga!

Tapetsering pågår
Tapetsering pågår

Hittills har det gått som på räls. Jag har till och med hunnit baka en kaka, göra rent kylen och lite annat smått och gått när Stefan monterar. Det går fortare på det viset. Sedan tapetserar vi ihop och låter det torka medans montering sker! Än så länge är 3 stommar av 8 monterade! Hörnet är klart som var det lite mer annorlunda. Så v i gör en stomme i taget. Tappetserar först och låter den torka undertiden monteras stommen. När det är klart så spikar vi fast den tapetserade baksidan!

Stommar i hörnet
Vi började med hörnet för att utgå från en fast punkt.

Det blir så himla fint att jag har svårt att föreställa mig att detta verkligen är mitt! Min egen walk in closet. Bara tapeterna kostar en slant.

Nu skall vi försöka få i oss lite mat! Än så länge har vi bara fikat i dag. Så går det när man har för roligt och glömmer bort att äta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.