I dag skall vi sätta stommarna till garderober!


I dag skall vi hämta garderobsstommar till min walk in closet. Sedan kommer vi till det spännande och efterlängtade momentet att tapetsera samtliga ryggar. Det kommer bli sammanlagt 7 st 100 cm breda garderober i min walk in closet. Vi skall tapetsera samtliga ryggar som man ser när man kommer in i rummet. Tapeten är en tapet med grafiskt mönster för att balansera upp all den färg som jag valt till min walk in closet.

I dag skall vi sätta stommarna till garderober!

På den motsatta väggen skall det inte vara några garderober. På den väggen skall det hänga speglar och lite fina saker som skall förgylla mitt rum.

Att inreda min garderob
Dom här loppisfynden skall få en hedersplats i min walk in closet

Jag längtar så mycket att få se den första garderobsstommen på plats med tapetserad rygg! Vi jobbar på som galningar och vi älskar detta! Finns det något roligare än att göra fint överallt. I dag känner jag mig helt ”led-bruten” men humöret är det inget fel på! Vi kör från tidig morgon till sen kväll! Endast stopp för mat. Det är semester det!

Jag försöker kombinera detta med att sköta min trädgård men i går regnade det lite grand men jag vattnade ändå. Men enligt väderleken skall det komma 21 mm regn i dag. Det regnar redan nu så att jobba inomhus verkar vara en bra sak. Dock skall vi hämta stommarna så vi hoppas på lite uppehåll när vi skall bära in dom!

Jag hoppas jag kan visa er resultatet under dagen om inte annat så kan ni alltid följa med på instastory på @prettyhome.se

Nu skall jag dricka min härliga kopp kaffe och gå runt och njuta lite av vi åstadkommit hittills!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.