Det blev tapetsering i dag!


Så himla lyckligt i skrivande stund. Det blev tapetsering i dag!! Vi håller på för fullt här hemma med allt möjligt för att komma i ordning. I dag satte Stefan fodren runt fönsterpartiet och gjorde en så himla snygg tröskel ut till min balkong innan tapetsering. Jag tyckte att det blev så snyggt. Vad tycker ni?

Tröskel
Så himla snygg tröskel!
Vilken lyx med en walk in closet med balkong

Den vackra grön-turkosa tapeten

Därefter började Stefan skära till alla våder på den turkosa tapeten för att börja sätta tapet. Så strax efter lunch i dag startade vi med tapetseringen! Det blir så himla fint och precis så vackert som jag tänkt mig. Än är inte allt klart och detta är bara första delen. I morgon skall vi börja med del nummer två! Det blir ännu mer spännande.

Det blev tapetsering i dag
Det blev tapetsering i dag!

Här nedan ser ni även det färgprovet jag har på den matta som jag beställt. Den skall sedan ligga här inne. Den går från limegrönt till turkost och tapeten är grönturkos! Är så himla kär i färgen. Det blir ett rum som en karamell. Precis som jag vill ha det.

Mattan som jag beställt
Älskar, älskar, älskar mattan!

Ytterligare ett foto för att försöka få till färgen! Längtar verkligen tills jag får rulla ut den på sin plats! Det skall bli så roligt!

I morgon bitti har vi bokat en släpkärra och skall hämta garderobsstommar. Sedan skall stommarna tapetseras och det kommer innebära en hel del pyssel och kommer nog ta ganska mycket tid! Men det är resultatet man längtar efter!

Det kommer bli roligt att visa upp det färdiga resultatet för det är så mycket detaljer som skall in i detta underbara rum. Detta var min dag i några få bilder! Kommer fortsätta visa er alla steg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.