Röjning hemma och ny dörr på plats


Igår och i dag har vi röjning hemma. När man håller på att bygga så spelar det ingen roll hur noga man täcker, stänger dörrar och försöker allt i sin makt för att hålla byggdamm utanför hemmet. Det går inte. Så vi har ett litet lager av byggdamm ungefär överallt. Vi städar så klart, men eftersom det finns i luften så blir det snart likadant igen. Det tar ett tag att få bort.

Ny glasdörr mot vår glasgång

I går morse fick Stefan en toppenidé. Att sätta in en glasad dörr mot vår glasgång. Så han åkte han i väg och köpte det som behövdes. En dörr i samma stil som övriga dörrar i huset fast med glas. En dörrkarm och sedan satte han i gång och här är resultatet. Nu har vi en glasdörr mot vårt showroom vilket också gör att vi inte behöver ha någon hundgrind eller liknande.

Glasdörren innebar lite merjobb på insidan eftersom han tänkt sätta foder där. Så han var tvungen att åka och köpa mer gips för att sätta på plats och sedan spackla och måla lite till. Det innebär ytterligare en omgång under dagen förmodligen. Vi är så nöjda med glasdörren!

Röjning hemma och ny dörr på plats
Röjning hemma och ny dörr på plats

Glasdörren gör det både enkelt och snyggt, eftersom hundarna inte har tillträde till vårt showroom. Nu har vi spacklat och efter ytterligare en omgång så är det klart för tapetserinng! Skall bli så roligt att få glasgången klar!

Röjning hemma och ny dörr på plats

Så nu fortsätter vi bara att göra färdigt allt annat som måste fixas. Snart börjar det bli dags för tapetseringen av min walk in closet. Det blir så härligt.

Jobb hela dagen och hämtmat på kvällen

I går jobbade vi hela dagen. Stefan höll på med att sätta glasdörr och de justeringar som behövde göras eftersom vi nu satte dörr i stället för bara foder. Själv städade jag hela dagen och försökte få bort det byggdam som sakta letat sig in överallt! Så härligt. Vi tyckte båda det kändes som om det var helg. Antagligen för att det är på just helger vi brukar gå ”all in”. Det blev hämtmat på kvällen för vi var båda för trötta för att ställa oss och laga mat. I dag är en ny dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.