Glasgången har också fått foder


I går fick glasgången också foder runt fönstren och målat tak. Det går framåt varje dag och det är så roligt att se. Vi kom fram till nu på morgonen att vi skall ha en innerdörr med glas i samma stil som i övriga huset. Detta för att hundarna inte får vara i showroom. Det är det enda ställe som hundarna inte har tillträde och det beror bara på att vi inte vill ha några hundhår där helt enkelt. Så dom har aldrig fått vara just där.

Glasgågnen har fått foder
Glasgången har också fått foder

Fram tills nu har vi tillfälligt satt en hundgrind där, men tanken har hela tiden varit att vi skall hitta en bra och snygg lösning. Hundgrinden var bara en tillfällig lösning tills vi kommit på vad och hur vi ville ha det! Nu har vi gjort det och det kommer bli jättebra!

Glasgången börjar också bli färdig!

Glasgången har en spotlight i taket. Två stora fönster på var sida om gången. I golvet har vi lagt värmegolv och klinkers kommer från Marrakech Design. Tapeter skall sättas och det blir en tapet som heter Porden från Designers Guild som vi redan har på en av långväggarna i showroom. Det kommer bli jättefint och blir en fin kontrast mot golvet!

Vi fortsätter att jobba på och jag ser fram emot alla framsteg vi gör!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.