Att göra fint för advent!


Har du inte hunnit pynta för advent ännu! Känn ingen stress, det är faktiskt bara du själv som lider av det. Ingen annan bryr sig om i fall du hunnit pynta eller ej! Själv har jag inte hunnit med så mycket. I går var vi och köpte belysning till orangeriet och tanken är att det vi skall hinna sätta upp det idag!

Jag har pyntat en av mina adventsljusstakar med färgat socker även i år. Billig dekoration och väldigt vackert om du frågar mig. Mossan plockade jag själv i skogen. Skulle aldrig i mitt liv få för mig att köpa mossa i affären men det är självklart upp till var och en, men om man som jag bor med skogen bakom sig finns det ingen anledning att köpa det i affären!

I år var den svåraste uppgiften att hitta färgglada ljus! Till slut hittade jag ljusrosa blockljus på Rusta. Fina gröna kottar som jag köpte på blomsterlandet förra året! Egentligen att hänga i granen men jag tycker dom gör sig fint i en skål.

Gjorde en liten dekoration i en glasskål med mossa och hyacinter. Har även några hyacinter på tillväxt i mitt orangeri och jag har sett att dom tittar upp, men väntar med att ta in dom!

Så stressa inte. Jag har inte heller storstädat ännu. Rom byggdes inte på en dag! Hoppas ni får en härlig tisdag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.