Att ta i med ”hårdhanskarna”…


När det kommer till träning så måse man ta i med ”hårdhanskarna” när det kommer till sig själv. Det går inte att gå på känsla eller hur man känner sig, inte i 9 fall av 10 i alla fall.

Många människor tror att vissa personer har lättare för att komma i väg för att dom tycker att det är så himla roligt att träna. Oftast handlar det inte alls om det, utan det handlar om att bestämma sig och planera. Allting sitter i huvudet på riktigt!!

Så med det inledande orden så vill jag bara säga NEJ jag har inte lättare för att komma i väg på träning än någon annan, men jag har ett pannben som tagit mig långt!

Det är det man måste jobba på, att övervinna alla andra tankar och inte låta dom få utrymme. Är det träning så är det, om du inte har 40 graders feber förstås. Om du försöker känna dig lite krasslig och ”det är nog bäst att du stannar hemma” så kan vi åtminstone gå en promenad i lagom takt på 60 minuter och ta på dig varmt. Frisk luft är nämligen inte skadligt för någon!

Så är vi överens!? Träna är för dig! Inte för någon annan, inte för att du skall vara smal eller komma i ett plagg. Träning är för att din kropp skall vara i god kondition, för att du skall hänga med. För att kroppen skall orka och att alla organ skall få sitt. Syresätta blodet, få genomströmmning i kroppen och knoppen!

Så kom igen nu! Vill du ha ett friskt och bra liv där du enkelt kan knyta dina skor. Där du enkelt kan leka med dina barn eller hundar. Då är det bara att ge sig *F* på det och bestämma sig. Kom igen! Kan jag så kan precis vem som helst där ute!!!

Jag kommer tillbaka till detta då och då. Om jag kan peppa en endaste själ där ute, så är det en vinst för mig och för den personen så klart. Det finns inget bättre än att känna sig stolt över sig själv och vad man åstadkommit.   Så kom igen. Visa är själva att ni fixar det, att ni kommer i väg. Ta ett steg närmare ett hälsosammare liv för varje dag. Förändra inte allt över en natt men börja tänk i rätt banor så är du snart där! Hejja DIG! Hejja OSS!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.