Att satsa på småbord för mysiga hörnor!


I dag tänkte jag skriva lite om små-bord. Dom perfekta borden man har för avställning eller vill ha bredvid fåtöljen för att sätta ett glas eller en kopp kaffe på. Att satsa på små bord för mysiga hörnor är en självklarhet. För egen del så väljer jag gärna bord med design som håller över tid. Oftast så är dom något dyrare men inte i relation till om man tänker på hur länge man vill ha dom kvar. För mig är design viktigt av just det skälet. Att det inte bara blir ett ”slit och släng bord”. Detta bord nedan hittar ni bland annat HÄR. Det finns i många färger. Dessutom kan man ha det ute på sommaren om man vill!

Att satsa på småbord för mysiga hörnor!
Perfekt bord för ett glas bubbel

Mysiga hörnor med bord för avställning

Den senaste tiden när vi har börjat inreda vårt nedre plan på nytt så har vi inrett två mysiga hörnor i vårt hem. Eftersom vi har en accentfärg som är svart så valde vi att köpa båda borden i svart. Det bordet vi har är i storleken large. Ni hittar det bordet HÄR och det finns i en mängd färger bland andra vitt och svart förstås.

Cane Line side bord

Det var några tips så här på sista dagen på året 2021. Nu skall här dukas och vi kommer definitivt använda vår mysiga hörna framför den stora öppna spisan att börja med ett glas champange innan middagen!

Önskar er ett Gott Nytt År om ni inte tittar in här innan det blir 2022 igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.