Att skapa ett hem med färg och en ombonad känsla 4 kommentarer


Hur gör man för att skapa en ombonad känsla hemma. Det första är försås att ta över kommandot hemma, att inte låta saker och ting bero. Att använda de möbler och ting man har för att skapa en miljö som blir både trivsam och helt fantastisk.

Jag har en helt bedårade bloggkompis i England som är en fena på just det. Hon är den underbaraste ni kan tänka er och ovan på det har hon skapat ett hem med loppisfynd och sina egna prylar och har en helt fantastisk artistisk talang långt utöver det vanliga!!

Så om ni vill hitta någon som verkligen inspirerar på instagram så skall ni följa @blueberrylivingco

Jag tipsar sällan eller aldrig om konton för jag måste känna att allt jag tipsar om står jag bakom till 100% och här gör jag det bara för att jag älskar denna kvinna, och hennes sätt att inreda! Hon gör helt enkelt världen lite ljusare och bättre, och dessutom med underbara loppisfynd och inte med dyra designerprylar!

Bilderna ni ser är från hennes hem och allt startade när hon gick hemma med sitt första barn. Hon hade inte så mycket pengar att lägga på sitt hem men hon hade sin kreativitet! Hon köpte tapetbitar och stuvbitar på reor och gjorde en liten bit i taget. I dag har hon ett fantastiskt hem som hon fortfarande inte är klar med utan tar en bit i taget!

Det roliga är att det är hela tiden under färändring och ni ser mycket av loppisfynden hon har och som vi alla vet att man lätt kan hitta när man går på loppis!

Det får bli dagens lilla tips. Jag älskar denna fantastiska kvinna! Hon ger så mycket och inte bara är hon fantastiskt duktig hon ger också mycket kärlek till sina läsare! En riktig liten guldklimp är hon!

Så glöm inte att följa denna fantastiska tjej på @blueberrylivingco

Det får bli måndagens glädjetips!!! 🙂 🙂

Puss och kram på er alla där ute!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Att skapa ett hem med färg och en ombonad känsla

 • Ju De Paula

  What a lovely gift, Beriht!!! Thanks SO much!!! You made me so happy… you are way too kind! If you ever need anything from me, please just let me know!!! xox

  • pretty Inläggsförfattare

   You are so sweet!! I will do it 100 times more, because I really think the whole world should know about you! On top of all, with your super creative mind, you are such a sweet person! What a lovely combination.
   🙂 🙂
   //Berith

  • pretty Inläggsförfattare

   Therese,
   Det var så lite, om jag kan glädja någon så gör det mig extra glad!!! Tack för din kommentar Therese! 🙂 Ha en underbar dag!