Glöm inte ett viktigt rum!


Inredning av sitt hem är ett sätt att göra hemmet mer ombonat, mysigt och personligt, göra det till din borg. Det finns ett uttryck som ni vet som heter ”mitt hem är min borg”. Det ligger mycket känsla i det uttrycket för att det betyder att det är en fristad, en plats för vila och återhämtning. Om vi har ett hem där vi kan känna oss trygga så betyder det väldigt mycket för vårt välbefinnande i övrigt och man skall inte underskatta den delen av inredning!

Man brukar säga att man skall inreda dom rummen först där man tillbringar mest tid, och det är i allmänhet vardagsrum, kök och sovrum. Men det finns ett rum vi gärna glömmer bort och som är ett rum dit även våra gäster går i bland när dom är på besök, nämligen badrummet!

Då är det trevligt om der även är fint där och även om det inte är lika enkelt att inreda. Man kanske bor i en hyresrätt och kan inte göra om badrummet. Så kan detaljer göra så mycket för ett badrum. Dessa handdukar nedan kommer från Missoni Home och finns i ett antal färgställningar med deras berömda Zig Zag mönster som gjort dom kända över hela världen.

DSC02467

DSC02462

DSC02461  DSC02460

DSC02459

Vad finns det då som kan förändra ett badrum. Förutom handdukar så doftljus, tvålar, necessärer och andra vackra detalljer som inte har någon annan funktion än att se just vackra ut. Någon liten möblel! Det är också väldigt trevligt om det doftar gott i ett badrum. Nu finns det välidgt mycket doftspray för just det ändamålet och det är bara att välja en doft som du tycker doftar gott!

Vackra necessärer är också ett sätt att addera lite känsla och man kan faktiskt använda necessärer att förvara saker i som man inte vill skall stå framme. De behöver inte alltid vara något man har med sig när man reser. Köp hellre necessärer som du kan använda till flera skaker!

Necessärer i vackert rosa!

71957

Limegränt med en botten av silver!

71984

Eller varckert silvergrå i den underbara skurna sammeten från Designers Guild. Ni hittar massor av necessärer HÄR i massor av färger och mönster.

71956

Även Designers Guild har vackra handdukar som kan förgylla ett badrum!  65790 65788 66656 66661

När du har gäster så häng en vacker handduk eller flera i ditt badrum och tänd ett vackert ljus och varför inte dekorera handfatet med blommor och vackra tvålar!

 

66660

img_8116

 

 

Glöm inte doften, doften i ett badrum gör väldigt mycket. Leta efter den perfekta doften som känns fräsch och underbar! Den kan så klart finnas i ett doftljust men titta även efter spray!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.