Balkongräcke och återanvända!


I dag kommer vi köra till återvinning med massa skräp. Vi hann inte under gårdagen. Man kan säga att vi också skall återvinna balkongräcke och återanvända till vår nybyggnation.

I dag skall det bli skönt att bli av med allt som ligger och skräpar på framsidan på vårt hus! Det blir onekligen stökigt när man bygger! I bland får man helt enkelt göra ett super-röj! Precis just det är det tänkt att bli idag.

Vi har också ett litet projekt med att staket som skall var på balkong och runt terrasser. Vi har nämligen tänkt ha orginalstaket. Många av våra grannar har tagit bort orginalstaketet och i stället byggt staket av trä. Men vi har för avsikt att behålla orginal-staketet. Vi har fått en helt del bitar av grannar vi känner på motsatta gatan som har tagit bort sitt staket.

På bilden nedan så ser ni nederdelen av hur balkongräcket till vårt sovrum ser ut. Det är målat grått. Därför skall vi måla detta räcket för att det skall vara samma! Vi är noga med detaljer. Andra som byggt ut har gjort balkongräcken i glas, men vi vill att huset skall se ut som allt var tänkt från början och vara i orginal. The Devil in the details!

En av delarna skall nu därför in för sprutmålning eftersom orginalhuset har grå staket på alla balkonger, men vi tror att vi även skall måla om övriga staket. Vi har ännu inte bestämt oss till 100% så vi får se hur vi gör.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.