Klänning jag älskar!


Jag visar inte så mycket kläder längre. Delvis hänger det lite i hop med att jag vill komma ner till min idealvikt först men jag är faktiskt på väldigt god väg så varför inte visa en av mina favoritklänningar från Ganni! Men det hänger också ihop med att vi flyttar om allt här hemma eftersom vi bygger och speglar och annat är flyttat så det finns liksom inte riktigt utrymme!

Klänningen är i ett polplintyg viket gör att tyget är lite ”hårt” och det gör att den står ut lite av sig själv. Vilket jag älskar! Den har ett skärp i midjan och puffärmar! I fram har den en dold dragkedja i stället för knappar !

Väskan kommer från Burburry och jag älskar det lilla rutiga mönstret på klänningen tillsammans med det stora rutiga mönstret i väskan! Perfekt match och det är detta det handlar om när man blandar mönster även inom inredning. Att kombinera olika typer av mönster!

Metallskärpet med tofs kommer från Michael kors. Tycker väldigt mycket om den typen av skärp!

Tycker väldigt mycket om denna väskan. Tycker det är i perfekt storlek för det man verkligen behöver och gillar när det är ”crossover”.

Snart skall jag visa er min nya skinnklänning jag fick när jag fyllde år, men jag sparar lite på den så länge!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.