Påbörja lämpskärmar!


I dag har vi redan hunnit med en hel del. Bland annat rensat allt skräp som skulle slängas efter vår utbyggnad. Det regnade lite men vad gör väl det. När vi var klara så började det att regna på riktigt! Det vill säga öste ner!

Vi har hunnit åka till byggmax och handla lite material, varit på lagret och jag hämtade pergament för det som skall bli lampskärmar till min nya walk-in-closet. Hunnit lasta och åka till återvinningen och vi var redan klara när klockan knappt 12:00! Härliga söndag!

Skall göra nya släta skärmar till dessa fina lampetter som jag har två av! Denna lampskärm har jag så klart också tillverkat!

Nu börjar det lite pyssliga arbetet med att göra fina skärmar! Så himla kul! Det svåraste är nog att välja bland alla otroligt vackra tyger jag har! Jag vill ha sidentyg då jag tycker det blir finast. Troligen blir det några att byta med så jag kan förverkliga alla mina drömmar!

Bara att välja band kommer bli så härligt att mixa och blanda! Känns som jag har en godisbutik!

Det är både takkrona och lampetter som skall få skärmar! Hur jag kommer att använda dom sedan det har jag inte bestämt till 100%, men det gör inte så mycket för lampskärmar kan man aldrig ha för många. Det precis som med kuddar!

Skall även börja sy och planera lite fina kuddar! Det är så roligt att göra fint och planera nya utrymmen!

Jag har tänkt massor av ljus och myser. Önskar er en fortsatt underbar söndag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.