Jobb, jobb, jobb


Den här veckan bjuder som vanligt på mycket jobb med vår utbyggnad. Utöver det så har vi inredningsjobb och spisjobb som börjar komma in i en stadig ström!

I går kväll satt vi och lade pussel över det som skall göras. Så nu skall inte bara utbyggnaden bli klar utan även alla jobb vi fått! Så roligt. Det har dröjt lite med jobb med avseende på Covid-19 men nu verkar det dundra i gång. För oss har det inte påverkat alls för vi driver vår butik i egen regi!

Vi jobbar även med öppna spisar och Stefan är den som driver detta

Jag reflekterar mycket över vad vi lyckats åstadkomma de senaste åren. Att vi stängde ner butiken i stan och nu driver vår verksamhet från vårt showroom som vi sjäva byggt. Vad visste vi då!? Att vi ville bort från innerstan och letade lokal. Tills jag kom med idén ”att vi bygger egen lokal”.

Det som gjorde att vi tog beslutet vid den tidpunkten var att de skulle börja gräva för Västlänken utanför vår butik på 350 kvm i centrala Göteborg. Jag borde nog tacka Göteborgs Kommun för det beskedet för annars hade vi stått där med en butik mitt under utbrotten av Covid-19. Allting händer av ett skäl!

När vi stängde butiken så fortsatte vi vår verksamhet vid sidan med de kunder vi har. Vi har trots allt en stor kundbas med kunder som vi arbetat upp genom åren.

I dag har vi vårt showroom under egen regi. Snart har vi dessutom en förbindelse till vårt showroom med vårt eget hus! Allting känns så fantastiskt.

Jag minns lågkonjunkturen som startade vintern 2008. Som tur var hade jag under åren lyckats bygga upp ett kapital. Det blev väldigt tufft men vi lyckades ta oss ut på andra sidan! Jag minns hur vi gick från flera hundratusen i omsättning per månad till 35000 den november månad. Tack vara kapitalet jag hade i företaget så klarade vi oss ett helt år innan det sakta började rulla på igen. Men det var tufft. Nu har vi lyckats bygga upp vår verksamhet på bästa sätt. Inga lån kvar, inga dyra hyror till fastighetsägare för vi äger sjäva våra lokaler och vi påverkas därför inte alls av det som händer. Det känns så fantastiskt härligt!

Tack vare att vi stängde butiken i stan har vi haft möjlighet att lägga pengarna på annat. Vi har byggt i egen regi och vi är så himla stolta över vad vi lyckats åstadkomma och att vi aldrig gett upp!

Hoppas ni får en grym start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.