Lördagspyssel, träningskläder och nya lampor!


I dag blev det efter träningsrundan i morse en sväng in till stan, Göteborg alltså. Eftersom jag ursprungligen kommer från landet där man alltid sa när jag var liten att ”vi åker till stan” så det hänger liksom med. Så när ni tycker att jag verkar ”bonnig” så är det helt enkelt för att jag är inget annat än en bonde…hihihi!

I alla fall var målet Michael Kors butiken för att justera armbandet på min nya Smartwatch från Michael Kors! Nu sitter klockan så fint på armen så jag skall greja lite med den senare i kväll!

Jag var också och provade ut lite nya träningskläder! Vad tycker ni? Älskar dessa, och jag passar väldigt bra i just färgen mörkblott och efter som hösten är på väg så tänkte jag att mörkblått blir fint!

Den perfekta kombon för Berith är ju självklart att kombinera med starka färger eftersom jag fullkomligt älskar färg!

img_8353  img_8354

Efter det så gick vi till Jedviks och köpte skor till Stefan. Det blev ett par jättesnygga bruna skor från Martin Dahlin. Sedan sprang vi över till Cappuccino och köpte oss varsin gigantisk räksallad och varsin cappuccino. Njöt av den inne i värmen för att sedan vandra vidare.

Sedan hade jag ett mission att åka till Mio möbler för att köpa två rosa vaser och göra nya lampor till mitt köksfönster. Jag var nämligen på Ikea i går och skulle köpa de nya rosa lamporna i deras senaste kollektion Sällskap, när jag insåg att de var alldeles för stora och breda, dessutom gav dom inget ljus mer än neråt eftersom dom var tillverkade i plåt! Så jag fick den ”lysande” idé att istället köpa vaser i en annan färg och göra nya lampor av.

Vaserna är gjorda av glas vilket innebär att de ger ett fantastiskt sken. Nu skall jag bara borra hål i botten så att jag kan dra igenom kabeln utan att vasen spricker! Ni skall få se resutlatet sedan om jag lyckas vill säga!

img_8377

img_8378

Ni skall få se när jag är klar. Lite skruvande och borrande och trixande och fixande….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.