Nytt kontor klart i tid!


Vilken vecka jag haft har knappt hunnit med att äta! Har säkert gått ner fler kilo men har inte tränat en enda gång! In i det sista igår så monterade vi in nätverk i våra lokaler p g a att en leverantör inte kunde leverera i tid som jag jagat hela veckan!

Nu är det lördag morgon och jag sitter här nöjd och glad med min egen insats!

I går eftermiddag efter vår slutbesiktnign som inte fick några anmärkningar så började vi montera kaffemaskin och sifon, och det var en fin känsla att dricka sin första kopp kaffe i nya kaffekoppar med logga som redan finns på plats i sitt nya kontor! Ta ett glas bubbelvatten i sifonen! Njuta av allt jobb jag lagt ner de sista månaderna. Vi fick komma in i lokalerna första gången den 20 december och alla väggar revs enligt min ritning jag gjort på hur jag ville att det skulle se ut och och sedan hade vi det första byggmötet den 8 januari.

Allt har gått enligt plan, och när det dykt upp problem så har vi löst det efter hand. Fantastikska entreprenörer som hjälpt mig i min strävan efter det optimala kontoret för oss!

Här en bild där kaffemaskin är på plats det som fattas nu är delar av sofforna som skall var längs drapperiet på höger sida och sedan likadant på motsatta sidan!

Så här ser dom ursnygga fåtöljerna ut som jag valt i loungen ut på nära håll. Som smycken. Alla klädda på olika sätt!

Vårt Board Room där stolarna ännu inte kommit på plats!

Här ser ni fåtöljer, en designklassiker som heter Dandy och kommer från Gärsnäs! Gardiner kommer också på plats

En annan härlig yta med projektbord, och lampor i lite busig stil! Här kommer vi trivas det kan jag lova!

Här nedan ser ni ett telefonrum och på väggen sitter äkta mossa som hjälper med återfukting och som återfuktas av att ta fukt av oss människor!

Totalt är det 30 sittplatser men ytterligare ytor för möten!

Denna ytan är mot utsikten och ryggstöd skall skruvas om, matta komma på plats och drapperi på den del som är vägg!

Att vi har lite möbler och mattor som är restade är inget konstigt för det är inte ofta man har så kort om tid på att beställa möbler till 750 kvm yta och delar av tygerna var restnoterade. Men allt kommer vara på plats inom några veckor. Det viktiga är att nu kan vi flytta in och börja jobba!

Att jag är säker på att vi kommer trivas här i vår nya yta är ingen underdrift! En av mina kollegor sa, ”Berith, det är första gången på länge jag verkligen längtar efter att börja jobba på måndag”. Fint betyg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.