Vecka 15 och mer möbler till kontoret!


Äntligen vecka 15 och mitt underbara projektbord har kommit till det glasade rummet. Möbler till ytterligare ett konferensrum och sedan kommer resterande leverans under vecka 18

Jag har valt luckor till sammatliga konferensbord i en färg som matchar rummet, och en sådan liten detalj för väldigt mycket och att det känns speciell! Svårt att se på bild men dessa luckor i detta rum är i färgen Petrolium.

Sedan kommer det även stolar klädda i tyg i färgen petrolium

Ett av mina favoritställen kommer bli projektrummet med pallar man kan gunga på. Som ni vet är det bra att inte sitta statiskt still på sin arbetsplats av ergonomiska skäl och då är det bra att uppmuntra till rörelse!

I dag har dom även skruvat om ryggstödet på soffan så att det inte blockerar vår fina utsikt! 🙂 Här saknas fortfarande en matta och ett drapperi.!

Sedan har vi vårt fantastiska Board Room som vi i dag har fått resterande gardiner uppsatta. Nu väntar vi bara på en vägghängd skåpsektion med skjutluckor! Den skall matcha dom vackra storlarna från Gärsnäs som heter Dandy!

Förvaringsskåp för personliga tillhörigheter har vi också fått på plats och självklart var några dörrar i rosa! 🙂

Känner mig så nöjd med allting! Så där fick ni en liten inblick i dagens jobb och leveranser. Vecka 18 får jag det allra roligaste. Då kommer de överiga sofforna som jag verkligen längtar efter!

Hoppas ni får en fin kväll, här skiner solen och jag skall äta middag i mitt orangeri!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.