Blommor för hela slanten!


I går firade vi att det är fredag för nu har jag tagit bort alla stygn! Så skönt. Firade det hela med att åka och köpa lite blommor på lunchen! Det blev blommor för hela slanten

Blommor för hela slanten
Blommor för hela slanten
Blommor för hela slanten
En Hortensia och blommor för hela slanten

Blommor är verkligen en glädjespridare precis som färger är! Det är en stor del av mitt liv, färg och blommor! Jag längtar verkligen mycket till sommaren när man hela tiden kan plocka in nya färska blommor och pryda varje bord och vrå. Överösa orangeriet med blommor! Det är en sådan härlig känsla.

Bara att stå vid diskbänken eller ute i orangeriet och arrangera blommor är verkligen så härligt. I veckan har mina petunior kommit upp från sin frösådd. Dom första blommorna brukar jag använda att sätta i små glas och vaser. Jag hoppas att få lite vackra färger!

I går dukade vi till middag och köpte faktiskt hem indisk mat. Vi var båda jättesugna på det, men Stefan gjorde även drinkmackor som vi kallar det! Supermysigt och vovvarna älskar att bara få mysa med oss.

Drinkmackor och champagne och blommor för hela slanten
Blommor i små vaser pryder bordet

Längtar efter så mycket just nu

Vårt matrum är verkigen en fröjd. Vi tillbringar så mycket tid här. Tänk att vi byggt allting helt på egen hand. Hur härlig känsla är inte det. Jag älskar min lilla trädgård och den blev verkligen så vacker som jag hade föreställd mig och skissat på! Det känns så härligt att det finns så mycket att längta till nu. Snart kommer husbilen, alla växter jag drar upp från frö. Att få se trädgården gå från vinterskrud till vår- och sommarskrud. Att få använda våra vackra terrasser vi byggt. Även den nya balkongen utanför min walk in closet som är som en dröm.

Mycket att längta till nu! Önskar er en härlig lördag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.