Världens bästa fredag!


Äntligen fredag. Världens bästa fredag! I dag skall jag ta dom sista stygnen och det skall bli så fantastiskt skönt. Jag trodde dom skulle ta alla stygn måndags, men så blev det inte. Dom hade gömt säga till mig att dom måste ta det i omgångar! Hur som helst så finns det definitivt något att fira och dessutom har Stefan fått flera nya jobb denna veckan. Så härligt! En väldigt bra start på året! Snart kommer också husbilen. I helgen skall vi köpa lite mer prylar vi behöver.

I kväll blir det fest! God mat och champagne. Jag skall köpa massor med blommor och göra fint överallt! Så himla mysigt. Men fram tills dess så blir det lite mera jobb!

Jag hoppas på lite sol i helgen så jag kan fixa lite i min trädgård och förbereda lite mer för vår. Snart kommer perioden när Persikoträden i Orangeriet börjar blomma!

Persikoträd i blom
Världens bästa fredag. Persikoträd i blom från förra året

Jag brukar alltid täcka mina persikoträd med fiberduk när dom börjar knoppa. Så jag är säker på att de inte fryser för då blir det inte persikor! Det är också nu det är dags att börja vattna lite försiktigt och ge lite näring så dom kan börja vakna till liv.

Jag önskar er alla en underbar start på helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.