Designers Guild nya kollektion!


Så är den då äntligen här. Vår-kollektionen från Designers Guild. Det om något, är ett säkert vårtecken. Så här kommer ytterligare lite härligt inrednings inspiraton och jag kommer bombardera er med mer inspiration de närmaste veckorna!

Pretty Home presenterar Designers Guild nya vårkollektion Majolica!

Blå toner är alltid underbart för vårkollektionen för särskilt här i Sverige så är det många som fullständigt älskar just blått!

Underbara härliga tapeter…visst vill man bara sätta i gång med renovering av sitt sommarhus!

Kuddar skall jag också visa. Ni kommer älska dom. Precis som alltid har Desingers Guild överträffat sig själva igen och denna gången med buller och bång vågar jag påstå!

Ni vet var ni hittar hela sortimentet av Designers Guild, nämligen hos Pretty Home. Vi kan alla tyger på våra 5 fingrar och kan allt om Designers Guild som är värt att veta! Ni hittar vår webshop på www.prettyhome.se och jag kommer sysselsätta mig att fylla den de närmsta veckorna. Det är ungefär så lång tid det tar att fylla på med Designers Guild alla underbara nyheter!

Vill ni istället prata med oss så når ni oss på 031-188300 mellan 11-15 och vill ni istället maila så skicka mail till [email protected] home.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.