Pulsklockor och träning!


Många har frågat mig vad jag tycker om min Apple Watch och jag måste erkänna att det är den absolut roligaste klocka jag någonsin haft. Älskar den och skulle inte vilja byta den mot någon annan klocka när det kommer till träning.

Jag har i hela mitt liv haft olika typer av pulsklockor när jag har tränat och tre av de avgörande anledningarna till att jag beslutade mig för att köpa en ny klocka var följande.

  1. Jag skulle slippa bandet under bröstet som räknar hjärtslag för på Apple Watch sitter den under urtavlan.
  2. Jag skulle kunna lyssna på musik i lurar med bluetooth utan några sladdar eller annat trassel som skall träs ut ur ärmar o dyl.
  3. Klockan var tydlig så även jag som nu började få sämre och åldersrelaterad syn skulle kunna se klockan bättre än den jag tidigare hade.

Detta var de tre avgörande anledningarna till att jag köpte mig en ny klocka och jag har aldrig ångrat mig en enda sekund. Älskar min Apple Watch och jag har den på mig dagligen (förutom några får dagar om året när jag glömmer den på morgonen)

Vad är det då som gör den så bra?

Den är lätt att förstå. Rolig för att den just visar allt. Puls, tid, kilometertid, antal kilometer, antal kalorier, antal steg, på ett mycket enkelt och förståeligt sätt. Den är lättanvänd. Det är även enkelt att registrera olika typer av träning man utför. Helt enkelt superbra klocka. Så går ni i tankar att köpa en ny träningsklocka så vill jag med varm hand rekommendera Apple Watch.

Dessutom har den en fördel som för mig som gillar mode, som är lite extra kul. Man kan enkelt köpa nya armband i matchande färger och byta. Det är också superenkelt att byta armband och tar bara några sekunder.

Detta är på intet sätt ett sponsrat inlägg utan detta är ren och skär lycka att äga en Apple Watch! 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.