Att välja tapet!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Pretty Home

I dag tänkte jag skriva lite om detta med att välja tapet. Att låta er titta och jämföra hur det ser ut med tapet och bara en målad vägg och hur stor skillnad det blir på en målad vägg och en tapet. Om man är oense om färg och mönster så kan det vara en perfekt anledning att välja just en tapet med vitt-på-vitt. Den gör en fantastisk skillnad och gör att det blir ett liv utan att göra att man bli bunden till en specifik färg eller ett mönster.

Här ser ni den stora skillnaden. Jag har tagit ett foto när vi hade satt två våder av tapeten som ni hittar HÄR och just nu med 20% för att jag vill premiera just denna tapet! Den har ett mönster i pärlemor som gör att det blänker fint men är väldigt neutral och beroende på hur man lägger belysnign så kan man få fram mer av det blänk som finns i den. Det är en smaksak.

Som ni ser går det inte att jämföra med en död, vitmålad vägg! Det är en enorm skillnad och själv har jag tapetserat hela min nedervåning med kök och vardagsum i mitt hem med just en sådan tapet. Fantastiskt vackert!

Här ser ni när vi kommit ytterligare en bit vilken fantastisk vägg det blir. Om man inte vill tapetsera alla väggar så kan man så klart bara göra en vägg, men det blir fantastiskt att tapetsera över allt!

Det färdiga resultatet visade jag i förra inlägget, men här kommer det igen för det tål att visas. Jag kan lova er att om ni tapetserar med denna taptet så kommer ALLA som kommer hem till er fråga vad det är för tapet och var ni köpt den för så vacker är den!

Så här ser tapeten ut på bordet och då kan man få en känsla av att det är beige, vilket det inte är. Vänta tills ni får upp den på väggen och ni kommer bli så nöjda!

Vi har inte satt beslysning i det bakre rummet ännu, men ni ser hur fint det blir med ett djup som vi gjort genom att tapetsera med samma tapet på väggen i det bakre rummet. Det kommer synas ännu tydligare när vi fått upp belysningen!

Jag känner mig väldigt nöjd med allting så här långt! Det blev precis så som jag tänkt mig, med golv, belysning och tapeter.

Ni hittar tapeter HÄR, den VITA HÄR och den SVART/ VITA HÄR och ni har som sagt 20% på dom just nu för att fira att vi snart är klara med vårt showroom och så att ni kan göra fint hemma!

Här ser ni det vackra blänket som blir av pärlemor.

En närbild även på den svart/ vita tapeten!

Vi är så nöjda och precis nu fick vi även den belysningen som skall monteras i det bakre rummet! Det händer saker hela tiden och vi kommer närmare och närmare färdigställande! Så roligt!! Ni hittar vår webshop HÄR och vi har börjat fylla webshoppen med nyheter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.