Grävningen klar för Showroom!


I dag på förmiddagen kom dom för att påbörja grävningen för gjutning av platta och för att flytta vår häck för att kunna lägga mer stensättning för våra bilar.

IMG_1888

Det blev hur snygg som helst!

IMG_1887

Det bästa av allt är att dom blev klara i dag så det tog mycket kortare tid än dom och vi räknat med. Fantastiskt duktiga grävare också som laser mätte ut exakt djupet för plattan och var så fantastiskt noggranna! Dessutom supertrevliga ovan på all det.

IMG_1889

Ny rabatt skulle grävas och häcken flyttas, men precis som med mycket när man väl är där, så fanns inte utrymmet för hela min rabatt eftersom dagvattenbrunnar och annat låg i vägen så häcken fick plats och sedan får jag i efterhand ta ställning till om jag skall göra rabatten med rosor på baksidan istället!

IMG_1886

Alla stenar staplade snygg upp för att sedan användas där vi skall lägga ny plattsättning för att få plats med bilarna! I dag skall dom komma med en padda och tillse att maken blir riktigt hård för både plattan som skall gjutas men även där stensättningen skall vara.

Ordning och reda, torsdag på fredag! 🙂 Perfekt, älskar när det är ordning på torpet!

IMG_1894

IMG_1891

So far so good. Nu skall jag bara tänka ut hur den lilla lilla bit trädgård som blir över skall se ut för att det skall bli fint. Jag är ju lagd åt det hållet! Ingenting skall lämnas till slumpen så klart!

Tänk vad snabbt det kan blir fint, jag trodde att det skulle se förfärligt ut, och så blir de så här bra!

Det bästa av allt är att min lilla vovve dessutom mår bra. Var så himla orolig i går när jag åkte hem, men i dag är ordningen återställd

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.