Min älskade vovve har skadat sig!! 4 kommentarer


Strax efter 14:30  i dag fick jag ett telefonsamtal jag inte ville ha. Det var Stefan som ringde och sa att Fonzen skadat sig, han trodde att han trillat nerför trappan utan hans vetskap och jag hörde í bakgrunden hur han bara skrek och skrek.

Ja slängde bara i hop mina saker och sprang till bilen. Det som inte får hända hade hänt, min lilla sockerbit har skadat sig. Jag blev både rädd, arg och ledsen. Rädd för att han skadat sig allvarligt och arg för att Stefan inte haft koll, ledsen för min lilla vovves skull som hade ont.

Jag försökte att lugna mig själv i bilen och tänka på när mina andra hundar skadat sig, att det ofta låter värre än det är, men man vill inte att han i början på sin levnadsbana skall bryta ett ben och eventuellt få men för hela sitt liv.

När jag kom hem hade han lugnat sig något och jag lät honom lägga sig ner inbäddad i en filt så att han skulle kunna vila sig. Foten fick jag överhuvudtaget inte titta på så jag satt mig i soffan med vovven tätt intill och lät honom somna bredvid mig.

När han hade somnat tog jag mig friheten att undersöka honom lite mer noggrant och det visade sig att han då hade ”fläkt” upp lite av ena trampdynan och att han hade någon typ av flis där som jag plockade bort med pinseten. Han skrek till och tittade på mig med stora ögon som någon gör när dom upptäcker att det onda gick bort så gossade han ner sig i en filt och somnade om tätt intill mig!

IMG_1876

IMG_1877

Puhhhh säger jag bara, hur glad kan man bli över att någon fläkt upp sin trampdyna Min finaste lilla skatt får inte någonsin skada sig jag har lovat mina vovvar dyrt och heligt att jag alltid skall rädda dom från allt ont och det tänker jag också göra så långt det är möjligt i alla fall!

IMG_1557

Jag älskar dessa små skatter så mycket som det någonsin är möjligt!! Bara titta på bilden ovan och se hur fina dessa två är, kan man något annat än älska dom!!!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Min älskade vovve har skadat sig!!

  • pretty Inläggsförfattare

   Tack söta du! Ja verkligen, jag kan säga att många tankar snurrade när jag åkte hem. Min stackars lilla vovve. I går kväll sprang han omkring som om ingenting hänt. Då blir man väldigt tacksam! 🙂
   Kram
   Berith

 • Pernilla

  Åh nej vad säger du? Lilla Fonzen, jag förstår verkligen hur rädd du måste blivit. Hoppas nu verkligen att ni mår bra allihop efter händelsen och chocken.
  Massa kramar
  Pernilla

  • pretty Inläggsförfattare

   Tack Söta Pernilla, Ja allt är bra igen och ordningen återställd. Så glad att det inte var värre. Nu vet jag också att jag har en liten ”fröken” i Fonzen som skriker högre än han kanske behöver. Bra att veta! I går sprang han omkring som om ingenting hänt! Puhh 🙂
   Stor Kram
   Berith