I dag händer det!!!


I dag påbörjas murningen till grunden av vårt hus. Som vanligt är det roligt med varje steg. I går kom alla lecablock som skall användas till murningen. Vi har gjort en ramp för att det skall vara enklare att jobba när man murar och för att man även skall kunna stå stadigt efter som det är lite ojämn mark och dessutom vid kanten av en mur, så man vill vara säker på att ingen skadar sig. Det är ett ganska tungt jobb.

Stenarna har lyfts på plats så att man inte skall behöva gå så långt för att hämta nästa sten!

Det finns en tanke med allt vi gör.

Man brukar säga att resan är en del av målet! Under de senaste åren har jag verkligen lärt mig att njuta av varje moment i ett projekt! Något jag inte kunde som yngre, jag ville bara komma fram till ”målet”! Nu är det själva resan som är njutningen, och så fort vi är klara med ett projekt så längtar jag redan till nästa. För en sak är säker, dö-tid är inte något för mig och har aldrig varit. Jag vill alltid ha något på gång.

Själv har jag möten i dag som börjar redan tidigt för att sedan avsluta dagen med ett tandläkarbesök! Men när jag kommer hem så kan det vara så att murningen kommit en bit på väg och det skall bli så spännande att se!

Hoppas att ni får en bra början på er torsdag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.