Vårt vackra showroom och fortsatt byggnation! 2 kommentarer


Detta med att göra allting själv, från ritning till färdig byggnad till all inredning!

Det är något visst med att titta på byggnationerna som man gjort helt själv! Det enda vi inte har gjort är att vi har inte kopplat in elen och inte satt in fönsterpartierna det ingick i leveransen, men vi varmed hela tiden!

Att få se något växa fram steg för steg är en väldigt härlig känsla! Att se sin dröm och sin skapelse faktist formas till det som man en gång satte på papper! Det är en härlig känsla.

Det är något alldeles särskilt med att bygga själv, att ta reda på de allra senaste metoderna för att få det precis så där bra. Att smycket till huset som ”glashuset” skulle bli, verkligen blev det och nu är det bara detajer kvar som glasgången som skall förbinda det två huskropparna. Själva huset är klart in i minsta detalj. Ingenting har lämnats till slumpen!

Vi verkligen njuter av det vi gjort och jag spenderar alltid kvällen med att se till att framsidan ser fin ut med alla vackra krukor med punkande blommor som trots denna fantastiska sommar har varit helt enastående! I bland måste man få känna sig extra stolt över vad man åstadkommit! Jag tror allt beror på att vi gör det med stor lust! Vi är ett team som är väl medvetna om våra starka sidor och utnyttjar dom, eller jag kanske skall säga nyttjar!

Att göra dom här projekten tillsammans har verkligen svetsat oss samman ännu mer, vi strävar mot samma mål och vi gör det för oss! En härlig känsla! Fast vi har jobbat i projekt under många år, så vi har formats genom åren, men de sista åren har verkligen allt fallit på plats på ett fantastiskt sätt.

Stefan jobbar även med dessa underbara frihängande öppna spisar som ni ser här nedan. Så för er som söker en riktigt cool öppen spis, sluta leta. Det finns mer än 60 olika modeller och storlekar. Stefan gör allt från att rita in den till att montera och driftsätta! Vi ville självklart visa en av modellerna i vårt showroom och självklart kan vi elda i den! Han har flera pågående projekt som om ni står i ”spistankar”, hör av er i god tid.

Här nedan saknas glasskivan till bordet, den hade inte kommit på plats ännu när denna bild togs och det ni ser är de glashyllor som skall vara under bordet!

Jag är så stolt och glad över detta underbara hus! Vi hade en dröm och den såg på pricken ut så här! 🙂 🙂 Att bygga kräver att man har en plan och inte tar för stora steg, utan delar upp processen och tar ett steg i taget och låter varje steg få ta den tid det tar. Att låta noggrannhet gå före allting annat. Tiden spelar så klart roll men den får aldrig ta överhand utan det viktiga är att allting blir gjort på rätt sätt.

Vi är så nöjda båda två och det finns ingenting som hade kunnat bli bättre!

Nu får ni följa med i våra framsteg både när det gäller glasgången, vår utbyggnad och sedan även terrasser och trädgård. Planen just nu är att vi gärna vill ha glasgången klar, men först skall plattan på baksidan gjutas för den kommer i sin tur vara utgångspunkten för de terrasser som sedan skall byggas på båda sidor. Vi har en plan för hur allting skall se ut, nu är det bara att följa den! Det är så himla roligt och spännande.

Hoppas ni får en fin torsdag!!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Vårt vackra showroom och fortsatt byggnation!