Mitt underbara hem!


Just i dag så känner jag mig så oerhört tacksam och glad! Jag vaknade i morse och känner på riktigt att livet bara blir bättre och bättre! Att bli äldre och känna att saker och ting faller på plats på ett sätt som jag bara kunnat drömma om!

Mina intressen som jag får utveckla och syssla med, mitt vackra hem och hus som vi bygger och utvecklar hela tiden. Jag lever i ett enda projekt och jag älskar det! Jag lever min dröm!

Jag funderar på hur mycket vi hunnit med de sista åren och inser att det är en hel del. Tänk att jag och Stefan tillsammans har byggt så mycket de senaste åren och det roliga är att det är så fantastiskt att tänka tillbaka på alla steg, funderingar, ritningar och skisser vi gjort ihop för att sedan skrida till verket. Varit ute och tittat på saker både i närheten av Göteborg och långväga för att se saker i verklighet och sedan veta vad vi vill ha. Vi är som det bästa teamet!

Helt underbara orangeri med tillhörande köksträdgård byggde vi förra sommaren!

Alla detaljer vi inrett med som vi letat efter och verkligen hittat dom detaljer vi vill ha. Alla vackra hyllor i mässing om Stefan gjort själv! Vi har inte snålat på en enda detalj utan gjort det exakt så som vi vill ha det.

Denna fantastiska sommar har vi byggt färdigt vårt showroom som blev på pricken som vi ville ha det. Ritat själva, byggt själva och inrett själva bortsett från den lilla detaljen att en elektriker installerat elen, de giganstiska fönstren har monterats av leverantören, och luftvärmepumpen är installerad av installatör då man inte får göra det själv! Bortsett från den har vi gjort precis allt själva!

Stora öppninsbara glaspartier!

Vi har verkligen gjort varje detalj sjävla, isolering, fuktspärr, satt väggar, satt tak, lagt golv, spacklat och spacklat igen. Tapetserat och allting där emellan!

Att jag även fixat utsidan med alla blommor och härliga planteringar!

Jag har även gjort en liten del av trädgården på framsidan som är långt i från färdig, men jag har i alla fall startat. Allting blir så himla fint! Det skall nu få växa till sig ordentligt.

 

Hela framsidan med blommor och jag bara adderar krukor hela tiden!

Sedan har vi precis starat att bygga på vår glasgången som skall förbinda huskropparna och vi håller på med och utbyggnaden på baksidan av vårt hus

Vi har även valt golv till glasgången som vi kommer att visa när vi kommer så långt! Allting är valt med känsla och exakt det vi vill ha.

Baksidan är muren nu gjuten och vi håller på att planera nästa steg…

Allt detta har vi hunnit med sedan sommaren 2017 och vi fortsätter att bygga för vi har så himla kul. Nu står glasgången och utbyggnaden för nästa steg.

Utbyggnaden skall bli ett underbart matrum och relaxrum med två stora öppningsbara glaspartier, med ett matbord och härliga soffor och fåtöljer att mysa i och på övervåningen skall det bli min nya walk-in-closet som jag just nu håller på att skissa på hur den skall se ut. Den kommer få en stort fint öppningsbart glasparti och balkong med havsutsikt! Min gamla walk-in-closet kommer bli Stefans egen och delvis linne förråd!

Vi har så himla kul med våra projekt och vi har exakt samma intressen och det är väl det som gör det så himla kul! Jag blir glad ända in i själen bara av att tänka på vad vi håller på med! 🙂

Hoppas ni får en underbar lördag! 🙂

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.