Några av veckans outfits!


Den här veckan har fullständigt rusat fram så jag har knappt hunnit med mig själv och jag skall vara helt ärlig. Efter operationen skall jag ta det lite piano, men det vet jag inte om jag gjort direkt, men jag har inte tränat denna veckan!

Har inte riktigt hunnit tömma kameran på alla bilder så jag får väl börja någnstans i ena ändan. Här kommer några av veckans outfits!

Så här har veckan sett ut ungefär. Alla outfits kommer från Michael Kors, men är inte denna säsongen! Jag älskar mina Michael Kors köp och de har så fin kvalitet så de håller många säsonger och då gäller det att köpa det som är klassiskt.

Älskar denna klänningen med vita påsydda pärlor i midjan, så snygg detalj!

Även denna som är perforerat skinn! Helt undervar med skärp i guld! Älskar den.

Sedan en topp med kjol som jag fick i present till mitt 50-års kalas och som jag bar den dagen! Den har också en perforering i tyget som är helt ljuvlig! De fina sneakers som jag bär är också från Michael Kors och dessa är i svart sammet. Helt underbara med skosören i svart och vitt! Väldigt fin detalj.

I dag är det val, och vi skall gå till vallokalen. För en gångskull ett spännande val. Jag tycker att debatterna urartat många gånger då jag avskyr politiker som gör allt för att gå till personangrepp. Jag tänker inte uppmanan någon att rösta på något specifikt. Jag tycker alla partier är ok, och jag tänker rösta på det jag vill för  vi lever i ett fritt land och jag tänker inte låta mig påverkas av någon annan än min egen tro. Det jag skulle vilja att människor tänker på när man väljer parti är att vi pratar om en mandatperiod på 3 år!!! Vem som än vinner valet så om dom inte sköter sig så kommer dom åka ut med buller och bång om 3 år för vi lever i en demokrati! Rösta på det du tror på! Men rösta för det är viktigt!

Ha en underbar söndag! 🙂 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.