Nästa steg i vårt Showroom – Pretty Home


Ny vecka, nya framsteg. I dag har Stefan fogat golvet i Showroom. Fantastiskt! Vi tar verkligen steg framåt nu och det är bara ”roliga delar kvar” med roliga delar menar jag delar som inte är så slitsamt och tungt.

Det blir så himla fint och det är extra kul att ta bilder hela tiden och se framstegen. Det är verkligen roligt att titta på det i efterhand. Även det har jag lärt mig av o efterjamd. efter många projekt  och det är också bra när man pratar om det för man kan alltid göra annorlunda eller lära av det som inte fungerade så bra rent logistiskt, men jag tycker vi bara blir bättre och bättre och det borde vi förhoppningsvis bli.

Just nu ser det dammigt ut men det är för att vi torkat det en gång och nu skall det härda och sedan när det är helt klart så skall golvet göras rent och fint! Det blir så himla bra!

Det gäller att göra allt i rätt tid, inte vara för tidigt ute, men heller inte försent. En balansgång som alltid.

Fint blir det och vi har redan bestämt tapeter, men det får bli en överraskning vad det slutera med! 🙂 Det blir roligare på det viset!

I dag har jag beställd min favoritpasta igen, så Stefan står och lagar mant och det kommer smaka så gott! Bland det bästa jag vet! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.