Träning och mål – det går lika bra med promenader.


Just nu skriver jag väldigt mycket om min trädgård, så till den grad att jag nästan glömmer att skriva om träning så det får jag så klart ändra på. Jag fortsätter så klart min träning och mitt mål är att nu skriva ett inlägg om träning eller hur jag äter eller liknande varje dag.

Jag vet att jag kan säga detta hur många gånger som helst men promenader kan vi alla göra. Vi behöver inte springa eller jogga (självklart om vi tycker det är roligt) men ur träningssynvinkel så behöver vi inte jogga. Det går lika bra med långa promenader, men precis som jogging så måste dom bli av. Vi behöver inte utsätta oss för det som vi känner att vi inte orkar med, men som sagt, promenaden måste bli av för orkar man inte göra den heller, ja då har vi ett probelm.

Det finns inga ursäkter. För den som har svårt att få tiden att gå ihop fungerar det bätter att ta flera små promenader än inga alls. För fortfarande gäller regeln att den träning som blir av är bra träning. Den vi sitter hemma och tänker att vi skall göra hjälper ingen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.