Reglingen klar i min walk-in-closet!


Jag skall bara visa er hur långt vi kommit. Nu är reglingen klar i min walk-in-closet och nästa steg är att dra el innan sista isolering skall på. Det skall dras el för både belysning och kontakter. Här inne har jag tänkt att ha en skena i taket i en L-form. Detta för att på ett snygg sätt sätta belysning på den inredning som senare skall monteras. Men först skall självklart väggar sättas så det är steget efter eldragningen.

Vi skall även sprutisolera taket. Det blir troligen under nästa vecka för det hinner vi inte med denna veckan. Roligt att jobbet fortskrider nu när vi planerat om lite beroende på att fönster på nedre plan dröjer ännu några veckor.

Det är så härligt att på kvällen och morgonen gå upp och bara titta på hur det går framåt varje dag och njuta lite av varje steg. Nu längtar jag till att väggar och tak kommer på plats. Man är alltid ett steg före i tanken.

Stefan har redan ritat upp golvet och dess värmeslingor och vi kommer koppla på det genom radiatorerna på andra sidan väggen. Detta är alltså spånskivor man lägger på golvet. När vi kommer till det steget och då skall jag beskriva det lite mer i detalj. Med golvvärme såslipper vi radiatorer i min walk-in-closet och det kommer bli ett sådant fint rum!

Hoppas ni får en underbar dag, och tänk att det är fredag redan!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.