Bygga med porslin och baka!


Just nu håller jag på att bygga med porslin. Jag har någon typ av förkärlek till att göra ”egna saker” och just nu gillar jag att gå på loppisar och spana. I dag blev det lite mer porslin som jag skall bygga ljusstakar av och lite prynadsföremål! Jag försöker hitta ett sätt att göra fina saker av gamla ting så att vi inte bara slänger allting och köper nytt. Varför inte tillverka egna saker av sådant som ingen vill ha. Kaffekoppar och små porslinsfigurer. Dessutom får man lite utlopp för sin kreativitet!

Någon frågade mig ”vad ska du ha det till”? Ja vad har man vackra saker till? Vi köper väl alla mer eller mindre detaljer för hemmet som vi tycker är vackra. Varför inte börja tillverka egna saker? Jag är snart klar och då skall jag visa er! Älskar detta!

Köpte även en vacker tavla i dag målad av en konstnär som bor och verkar i Skåne och målningen föreställer en utsiktspunkt på Stenshuvud på Österlen i Skåne! Jag föll för tavlan p g a dess vackra färger och vi har varit på Stenshuvud många gånger!

I övrigt har jag ägnat dagen till att städa. Vad passar inte bättre än att städa och göra fint när man ändå inte kan vara ute. Har även varit ute och gått så klart och även hunnit baka fina morotsmuffins med fin glasyr!

Nu vilar jag mig lite och myser med mina hundar. Vovvarna gillar inte när man städar dom vill helst ligga i soffan och mysa eller gå på promenad. Städa tycker dom verkar helt onödigt!

Nu har dom båda somnat i ett hörn för det är tydligen jobbigt att ha mig röja omkring!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *