Tidig morgon med kaffe och ny kollektion!


I dag väckte Fonzen mig tidigt för han behövde kissa! Kändes skönt att vakna tidigt jag har nämligen jobbat väldigt hårt de senaste 5 månaderna och har haft svårt att komma upp på morgonen nu senaste veckorna! Då kändes det extra bra att hoppa upp tidigt idag.

Jag kommer arbeta även idag och förmodligen även i morgon, men att sitta här tidigt med sin första kaffe, två fina vovvar och nyplockade blommor på bordet och ett städat hem känns faktiskt lite extra lyxigt. Tänk vad lite det är som behövs för att sinnena skall känna sig tillfreds!

När jag får en stund över skall jag även bläddra lite i den nya kollektionsboken för hösten 2017 från Designers Guild. Härligt!

Sedan kanske det roligaste är att vovven som ville upp så tidigt. Det är han som somnar i soffan efter att han har fått mat! Ni ser hur trött till och med Popcorn ser ut och hans blick säger, vad var det jag sa Bibbi! Han är som en bebis!

Nu skall jag jobba lite och sedan framåt kvällningen skall jag även ”städa lite” i min lilla köksträdgård och bland mina fina växter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *