Inredningsbutik på Österlen i Skåne jag rekommenderar 5 kommentarer


Vi hade en fantastisk tur till Österlen i Skåne söndags och jag vill därför självklart rekommendera er de inredningsbutiker jag hittade. Det finns en inredningsbutik som sticker ut mer än andra då denna butiken har ett helt fantastiskt sortiement och väldigt bra priser och är en riktig oas! Priserna är till och med verkligen låga och de har jättefina saker.

Den ligger längs kuststräckan och heter Agda´s Countryshop och ligger på Gislövs strandväg 195 på Österlen och det är en perfekt väg att följa för att se den vacra kuststräckan. Inredningsbutiken ligger i en gammal lada och det finns en grusplan utanför där man kan parkera sin bil!

Agda´s Countrshop

Dom har lite av varje med ljuslyktor, blomkrukor, vackra vaser, porslin, fina detaljer, korgar, ja egentligen allt du kan tänka dig. Jag gick där inne en bra stund för det är så mycket fina saker att man måste åtminstone ta två varv för att verkligen se att man inte missat något

Det man kan säga är att det var verkligen billigt. Jag köpte vaser för 19 kr styck.

Dom hade mycket vackra krukor och vaser i alla färger och med fina mönster!

Det som ligger i korgarna är bokstäver. Väldigt fina men jag hade velat ha lite större. Detta var perfekt att sätta på dörren.

Glas i olika storlek och former. Allt från glasvaser till dricksglas och ljuslyktor.

Vackert porslin och fina uppläggnignsfat!

Jag hittade de underbaraste av servettringar som föreställde två ekorrar, och som ett exempel på vad de kostade, eftersom jag sa att det var billigt, så kostade dom 15 kr styck helt i vitt porslin. Helt underbara.

Dessa köpte jag bara för våra middag i orangeriet. Två fina ekorrar! Fanns med lite olika uttryck!

Sedan handlade jag så klart vaser, efter som jag använder så mycket vaser hela tiden i olika arrangemang så blev det hela 3 stycken. Två i glas och en i porslin!

Sedan då förstås den helt underbara ljuslyktan som är så vacker, med sin perfekta rosa färg och med inslag av turkost, ljusgrönt och limegult! Kommer bli så fin på mitt matsalsbord i vardagsrummet som en liten ”sensommarfärgklick”! Den kostade mig hela 29 kr.

Jag är så nöjd med mina små köp och hoppas ni gillar mitt tips och verligen besöker denna butik om ni är på Österlen och åker kustvägen!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Inredningsbutik på Österlen i Skåne jag rekommenderar