Designers Guild mattkampanj hos prettyhome.se


I dag vill jag tipsa er om en mattkampanj hos prettyhome.se med mattor från Designers Guild och Christian Lacroix som erbjudandet er en rabatt med 20%.

Jag har jobbat med Designers Guild i över 15 år och jag kan säga att för varje säsong så överraskar dom och kommer med helt underbara produkter! De flesta mattor finns i 3-4 storlekar.

Här ser ni några av nyheterna. Mattan nedan är 250 cm i diameter och helt underbart mönster som är handmålat i Designers Guild studio i London. Det finns självklart mycket enfärgat och även basfärger.

Mattan i rosa nedan ligger helt rätt i tiden är helt fantastisk. Mattan som heter Eberson Tuberose och är tillverkad i 100% viscose. Det är ett slitstarkt material som dessutom är otroligt vackert. Mattan finns i 3 storlekar 160x260cm, 200x300cm samt 250x350cm.

Här ser ni er närbild på hur fantastisk den ser ut idag!

Hos prettyhome.se så har ni som alltid möjlight att köpa kuddar i två pack med 25% rabatt. Så ta vara på dessa fantastiska erbjudanden och piffa lite hemma!

Nu när många av oss spenderar väldigt mycket tid hemma på grund av de tider vi lever i så är det extra härligt att få göra lite fint hemma! Ni hittar länken till prettyhome.se HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.