Jag skall beställa nya möbler till vårt showroom!


Jag skall beställa nya möbler till vårt showroom. Vi behöver få in lite nytt i vår utställning. Det som jag bland annat har tänkt i möbelväg ser ut så här!

Nya möbler till vårt showroom

Även om jag älskar färger och har precis dom här tygerna hemma, så har jag tänkt något helt annat denna gång! Jag tycker alltid det är roligt att ändra stil i showroom. Ett showroom är till för just det!

Detta är möbler från Designers Guild eftersom Pretty Home har hela deras sortiment!

Möbler där man helt kan välja tyg

Vårt showroom byggt på egen hand

Den här gången skall vi göra en cool sammansättning i vårt väldigt coola showroom som vi byggt helt på egen hand. Detta är en av de saker som vi gjort med våra byggprojekt och som ni kan följa i min blogg. Från att ha haft en butik på 350 kvm i centrala Göteborg så är detta showroom fantastiskt och ligger verkligen i tiden.

Pretty home showroom
Krukträdgård i anslutning till Pretty Home Showroom

När vi hade vår butik så gjorde jag om skyltningen helt 2 ggr om året och delvis varje månad! Vi hade 8 gigantiska fönster så ni kan tänka er vad dom skyltningarna kostade! Nu har vi mycket mindre men fortfarande lika roligt att skylta om och göra fint!

Att välja ut tyger till möbler

I dag skall jag beställa nya möbler till vårt showroom och därför ägna en del av dagen åt att välja tyger. Något jag tycker är fantastisk roligt. Det viktiga när man väljer tyger, färger och mönster är att blanda olika typer av mönster och att leka med kontraster.

Vi har ett helt rum bara med kollektionsböcker

Att stå och bläddra band tyger och hitta den maximala färgerna tillsammans med golv, väggar och tyger och mönster man blandar det är en av mina absoluta favoritsysselsättningar. Ni hittar vår webshop HÄR www.prettyhome.se

Önskar er en underbar dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.