Ny grill inköpt och pizzabakning planeras i kväll!


I dag har vi gjort lite allt möjligt men det vi framför allt har gjort är att vi köpt en ny kolgrill. Vi har redan en kolgrill och en stor gasolgril, men behövde ett nytt galler till vår kolgrill. Att ha möjligheten att kunna göra pizza i kolgrillen var också ett önskemål. Vi insåg snabbt att det var billigare att köpa en helt ny grill istället. Så i kväll är det tänkt att det skall bli kolgrillad pizza i vår nya grill och med pizzasten!

Nya grillen med möjlighet för pizzabakning

Ett viktigt moment när man skall baka pizza på grillen är att man värmer upp pizzastenen på rätt sätt! Om man inte värmer pizzastenen på rätt sätt så kan den nämligen spricka.

Stefan har skruvat i hop den nya grillen medans jag har gjort själva pizzorna. Jag bakar enligt mitt klassiska recept! Det gav jag er redan i går igen men jag länkar igen HÄR. Enda skillnaden mot i dag är att jag köpte en färdig pizzadeg i dag för att testa i den nya pizzagrillen.

Pizzora är klara nu väntar jag bara på att kunna lägga dom direkt på pizzastenen. Mums! Det var andra ljuvliga dagen på semestern!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.