Det är det här jag längtar till!


Att ha en krukträdgård är nog ett av dom bästa besluten jag tagit avseende min trädgård. Det är det här jag längtar till. Jag har alltid haft många krukor. Jag har haft fina planteringar i mina krukor i sommarhuset och vid mitt hus. För några år sedan när jag sålde sommarhuset så fick jag extra många krukor över! Det i sin tur gjorde att jag kom på idén att plantera perenner i krukorna i stället för att fylla med sommarblommor. Om jag skulle fyllt alla krukor med sommarblommor så skulle det kosta en mindre förmögenhet. Nu blev det en investering i hållbara perenner i stället! Detta är 5:e året som mina vackra Hortensior växter vackert i sina krukor. Självklart innebär det en hel del skötsel men det är värt varje sekund.

Det var den gången när jag sålt sommarhuset och stod där med alla extra krukor. Det var då idén kom med perenner i krukorna. Ett av mina bästa beslut.

Det är det här jag längtar till

Förändringar i min krukträdgård

I år har jag tänkt mig lite förändringar så jag har planterat om samtliga krukor häromdagen. Då såg det ut så här. Långt i från den vackra framsida som ni kan se på bilden ovan. Men så här är det när man röjer runt och skall göra i ordning allting. Jag använde en presenning för att inte stöka ner alltför mycket!

Framsidan med omplantering av krukor
Förändringar i min krukträdgård

Jag har en helt bunt med nya rostiga sländor och fjärilar som skall få pryda min framsida!

Men jag längtar också till att få fint runt mitt orangeri. Så här ser det ut på sommaren! Tänk att vi sakta men säkert går emot denna säsongen nu. Glöm inte att njuta på vägen!

I dag känns det verkligen toppen och jag kan redan se en del bladknoppar på mina Hortensior på framsidan! Väntar med spänning på att för göra i ordning alltsammans och i har även inhandlat platonmatta för att sätta i lådorna på framsidan så vi kan fylla dom med jord i helgen!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cederträpanel-hos-prettyhomeblog.jpg

Nu har jag varit och handlat mat inför påsken och ingredienser till ännu en tårta som skall bakas! Lovar att ge er receptet även på denna tårta. Om den blir bra vill säga! Har även tänkt göra kaniner i marsipan!

Önskar er en härlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.