Dom sista höstbilderna på min trädgård


Kanske är det så att jag lyckades ta dom sista höstbilderna på min trädgård när den fortfarande var grön just i helgen. Jag är så nöjd med min framsida som jag så länge velat förverkliga. Den blev precis så fin som jag tänkt mig. Det som möjligen saknas är fortfarande lite beslysning men det blir nästa steg! Det är en sådan liten del av trädgården men den har ändå både vacker och funktionell med flera sittplatser!

Dom sista höstbilderna på min trädgård

Man kan aldrig ha för många terrasser

Terrassen på framsidan är jag extra nöjd med! Sittbänken lika så. Där har vi ofta suttit och tagit en kopp kaffe och tittat på omgivningen och vår trädgård.

Sopskyddet som vi byggde blev också perfekt och vi slipper att se toppen på soptunnorna. Det gamla sopskyddet vi hade så såg man soptunnorna och det är dom man vill dölja!

Dahliorna är på väg att sluta producera blommor men jag hoppas jag hinner ta in några i kväll inför middagen.

Dom underbara små buxbomsbollarna som jag köpte 8 stycken av för att placera i dom platsbyggda krukorna blev så fina! I trappan sitter 6 stycken och 2 sitter på varsida om den platsbyggda bänken.

Buxbomshäcken som växer till sig fint längs hela långsidan som tidigare bara var en slänt med oändligt ogräs innehåller nu en tillbyggnad i två plan med två nya terrasser och en grön yta!

Jag är oändligt stolt över mitt fina mönster med murgröna och jag gav mig inte förrän vi kunde få det på plats. Få anande nog vad jag höll på med!

Sedan har vi så klart entren i höstskrud med höst löv i högar och allt! Men det är fint här även på hösten när de senblommande Hortensiorna fortfarande blommar!

Till helgen är tanken att jag skall gräva upp mina Dahlior för vinterförvaring och det kommer så klart bli lite tomt. Nu ser jag framåt till nästa vår när det skall bli ännu finare! Har redan lagt en stor beställning på Dahlior som kommer i början på mars. Längtar tills mars och det är inte så långt dit!

Men i dag är det fredag och champagnen ligger på kylning! Fredagar är dagen att fira vad som hänt i veckan och nog har det hänt en del saker denna veckan också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.