En underbar fredag och välkomnande hem!


Veckan har varit en väldigt intensiv vecka på många sätt och det kommer fortsätta på det viset även nästa vecka och kankse några veckor framåt. Att då få komma hem till mitt underbara hem och Stefan har fixat allt och lite till det känns extra skönt. En underbar fredag och välkomnande hem där man bara kan sätta sig ner och njuta. Stefan hade till och med plockat blommor och satt i vas. Förberett allt vad gäller mat. Hittat på att vi skulle ha ”drinkmackor” till förrätt. Det är en speciell sort som man kan ha som snacks till fördrinken och som han är specialist på, men som vi inte gjort på många år. Helt enkelt ett helt underbart välkomnande hem!

Elden som brinner i alla öppna spisar och bara att slå sig ner!

En underbar fredag och välkomnande hem!

Titta på bänken i matrummet

Titta på bänken inne i vårt matrum. Några små troll sitter redan på plats och väntar på servering. Dom vet att dom alltid är med när vi äter!

Under veckan hade också vår fina puff till fåtöljerna levererats så Stefan hade dukat upp där för att vi skulle njuta av denna underbara plats vi har i vårt vardagsrum. Sedan serverades middagen i vårt fina matrum. Så himla mysigt att komma hem till allt detta!

En underbar fredag och välkomnande hem!

Drinkmackor till fördrinken

Detta med drinkmackor är något som Stefan brukar göra. Det är så himla gott och jag skall ger er mitt recept på detta.

Här är drinkmackorna upplagda på ett serveringsfat och Stefan hade köpt små flaskor med champagne att inta till detta!

Han hade även dukat för middag och sockrat glas. Till och med plockat in färska blommor från trädgården. Känner mig verkligen bortskämd som kommer hem till detta!

Efter middagen kurade Fonzen i hop sig bredvid mig och Stefan. Han gillar detta hörnet!

Stefan hade till och med fixat dessert och serverade det i mina nya fina kopppar som jag fick när jag fyllde år!

En helt underbar fredag. Precis så här man vill att helgen skall börja! Känner mig full av energi nu för resten av helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.