Härlig dag på stan med lite shopping


I dag bestämde vi att åka in till Göteborg och äta lunch. Det blev ett av våra favoritställen och en supergod pizza och en härlig dag på stan med lite shopping.

Pizza på stan

Lite shopping

Efter lunchen var vi på bland annat NK. Jag shoppade mig ett par nya skor. Inte alls dom jag tänkt mig från början, utan något helt annat. Kommer passa bra även till kjol men jag ville framför allt ha något till byxor som inte är finskor! Dom blev jättecoola till mina svarta jeans som jag hade på mig!

Härlig dag på stan med lite shopping

Jag tycker att Billi Bi gör mycket snygga skor men inte lika lätt att hitta alla modeller i affärerna i Göteborg. Det finns mer på nätet men jag gillar att prova dom innan köp! I dag blev det ett köp i affären direkt!

Jag ville ha ett par låga tuffa boots som jag kan ha till byxor! Perfekta och jättesköna! Det blir så snygg när det är resår i sidorna så att de sitter tight på benet!

Efter det så åkte vi till en handelsträdgård för att jag ville handla massor av tulpanlökar. Jag hittade massor av fina och det blev mest i färgerna rosa och limegrönt! Köpte även hyacintlökar och lite annat! Så nu har jag en hel hög som skall planteras och det får förmodligen bli morgondagens syssla.

Här i Göteborg så skiner solen och det är så vackert väder. Jag har även hunnit med min träning och har gått 14000 steg fram till nu!

I kväll skall jag laga dumplings till middag. Det skall bli supergott! Brukar ni laga dumplings hemma? Det är kanske för att jag inspirerats av Kina i mitt jobb. För övrigt det enda jag kunde äta på kontoret vid lunch. Vi fick alltid gå upp till den finaste restaurangen där det högsta cheferna fick lov att äta. Där tillagades färska dumplings när man stod och väntade!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.