Drömmen om min nya walk-in-closet…


Just nu sitter jag bildligt talat lite med ”foten i kläm”. Om ni inte läst det tidigare så råkade jag sparka in min fot i ett gjutjärnsbord när jag skulle spring och öppna dörren för hundarna. Så två tår och lite av foten är blå. Gör dock inte lika ont i dag som i går. Därför tänkte jag sitta här i lugn och ro och drömma och planera om min nya walk-in-closet!

Har tänkt mig en egen riktigt ”tjejig” walk-in-closet! Tapeterna skall vara rosa och guld har jag fått för mig! Nu kanske jag ändrar mig på vägen, men det är så jag tänker just nu. Jag brukar alltid få fler ideer på vägen.

36326 37816 37655 36326

Själva garderoben skall vara vit och allting skall vara öppet precis som i min nuvarande walk-in-closet. Här nedan är det också en tapet från Designers Guild som kommmer från en tidig kollektion som kom runt 2005! Jag vill bara att ni tittar på själva garderoben här för att få en känsla. Öppna garderober med tapet! Lådor för att dölja alla tröjor och annat man vill ha. Underkläder och annat.

walk-in-closet-8

Har tänkt mig lampor från Louise Campbell. Jag har velat ha dessa lamporna en längre tid men kan helt enkelt inte finna en plats där de skulle passa i mitt hem….men så kom jag på att i en walk-in-closet skulle de passa för jag har tänkt mig en ö i mitten med smyckes-skåp och då kan de sitta över den. Jag vill ha två lampor för det ser extra lyxigt ut och det ÄLSKAR jag.media-17989022-lc-shutters-29

3632636326

Jag vill även ha en heltäckningsmatta har jag tänkt, helst i någon ljuvlig rosa färg för att förstärka det tjejiga som jag älskar!

walk_in_closet

Måste också självklart ha en vägg gör mina väskor precis som nu med krokar där dom hänger som en utställning. Det är också ett bra sätt att förvara dom då det inte ”säckar ihop”. Jag älskar alla mina väskor och byter regelbundet! Fast tapeten denna gång skall vara med ett grafiskt mönster i vitt/svart har jag tänkt….får nog bli en av mina favorittapeter. Då passar alla väskor lika bra!

3172831728

Krokarna skall vara svarta precis som i min nuvarande walk-in-closet och en vägg skulle jag vilja ha mitt träd som jag just nu inte har någon plats för!

Jag vill ha glasskivor på att bänkar för det ger också en väldigt lyxig känsla och dessutom lätt att hålla rent! Jag skall ha alla galjar i svart eller vitt eller båda!

Skulle även vilja ha en stol från Patricia Urquiola som heter Re-trouvé Armchair och är helt bedårande och finns i alla möjliga vackra färger. Som en egen liten tron!

adv-retrouve-poltrona-566

Ser ni det framför er!? Jag fortsätter drömma en stund och lovar att visa när jag kommer på fler ideer, inte OM, utan NÄR! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.