Pyssel och matlagning – Chicken Thai! 2 kommentarer


Då min bästa väninna är på väg att flytta och är hemma och packar kartonger så bjöd jag in henne i kväll på middag så hon slipper tänka på matlagning i kväll. Hon har helt enkelt tillräckligt att tänka på fram till sin flytt. Tidigt i morse lade jag kyckling i marinad för att göra Chicken Thai. En av de absolut bästa maträtter jag kan komma på och på den tiden man var ute i svängen mest varje kväll så åts en och annan Chicken Thai på restaurang Excet och även på Lipp här i Göteborg.

Nu för tiden så är Chicken Thai en välkommen rätt på vårt matbord och mellan åren glömmer jag av den i bland för att sedan åter ta fram mitt gamla recept som är sedan mitten på 90-talet.

Samtidigt så framskrider äntligen byggnation av vårt showroom som det skall nu när vi blivit av med de oseriösa byggare som vi anlitade, så i vårt blivande showroom lyser flitens lampa.

Vill ni har mitt recept på Chicken Thai så hittar ni det HÄR

Nu skall jag sätta igång med matlagning och dukning så att det är fint när det är dags att äta och tända massor av ljus. Jag har redan förberett björnbärspaj med vaniljvisp, självklart egenplockade björnbär som jag varje höst fyller frysen med! Roligt att ha denna mörkare del av året. Jag brukar alltid få höra att det är billigare att köpa dom. De som säger det har inte känt på tillfredsställelsen det är att tillverka, plocka och förvara och äta saker man själv odlat eller plockat. Jag älskar den känslan. Dessutom kommer det en annan god sak av det, och det är att man vet att det inte är besprutat eller några andra tillsatser i för att det skall hålla sig.

IMG_3633

IMG_3634

Nu får jag lägga på ett extra kol för snart kommer två hungriga människor och vill ha mat! 🙂 🙂 Ha en mysig kväll!!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Pyssel och matlagning – Chicken Thai!