En dag att drömma sig bort till det här!


I dag kände jag bara för ett bildhav av vad som komma skall för att känna att det är nära. En dag att drömma sig bort till det här. Inte precis runt hörnet men ändå nåbart! Det här skulle jag säga slår det mesta. Jag har redan ställt mig in på att sommaren kommer att tillbingas i min egen trädgård och jag längtar så.

Orangeriet är min dröm som blivit verklighet

I bland måste man bara sätta bilder på vad man längtar till när man står där med naken jord och sätter fröer som skall bli denna kavalkad!

I dag längtar jag något så vansinnigt efter sommar och mitt orangeri med hundar och fika i en härlig harmoni!

Kanske beror det på att det blev lite kallt igen och jag frös när jag var ute med hundarna! Kanske beror det bara på att det är måndag och längtan är stor efter grönt och vackert i stället för grått och kallt!

Pizza lagad i grillen kan vara det godaste som finns

När man kan grädda en pizza utomhus i solen och njuta av den i orangeriet!

Dom här dagarna och kvällarna där hundarna älskar när vi äter middag och fikar i orangeriet. När jag nu vintertid skall ut och kolla i orangeriet skall dom promt med. Allt annat är otänkbart. Jag tror dom älskar orangeriet lika mycket som mig!

Mina vovvar är verkligen mitt allt! Dom har tagit över stolarna! Men dom säger att det är ok om dom får sitta i knät!

Blommor i överflöd som man bara kan byta ut och plocka i oändliga vaser som står överallt i orangeriet och att göra om och plocka nya bara är en ren njutning!

Eller att mötas av framsidan med all sin blomsterprakt. I år blir det extra spännande när hela framsidan skall göras om. Ser så fram emot det och jag vet att det inte är långt borta men längtan är stor!

Festliga fredagskvällar med en flaska champagne! God mat och gott sällskap!

Självklart kommer denna tid snart. Det är snart februari nu och sedan går allting väldigt fort. Nu gäller det bara att hinna med och njuta för varje litet spår av vår som man kan se. Det är att nyttja sitt liv på rätt sätt att verkligen leva och njuta av det som bjuds i stunden. Nu har jag längtat framåt en stund och kan nu ägna mig åt nuet igen!

Vad drömmer ni om!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.