Måndag igen och träningsuppföljning


I dag är det måndag igen och träningsuppföljning precis som det brukar vara på måndagar. Måndagar börjar alltid med invägning och mätning. Måndagar är enda dagen i veckan som jag mäter mig. Det gör att det är alltid lika spännande att se resultatet

Jag har gått ner 1,2 kg denna vecka! Bra och absolut ett resultat som går hand i hand med min målkarta. När det gäller måtten så har jag faktiskt gått ner lite mer än jag räknat med denna vecka. Hela 16 centimeter! Det är detta som är så fantastiskt med att jobba så här när man vill förlora lite i vikt. Spegeln är en sak men det är svårt att se med blotta ögat det man ser varje dag och man bli ”hemmablind”. Ett måttband blir mer faktabaserat och det gillar jag! Flera verktyg som tillsammans gör att man blir peppad av resultatet. När vikten står still ena veckan så går man ner i centimeter och tvärt om.

Nu är det 3 veckor kvar tills jag skall operera mig och jag har bestämt att gå ner ett antal kilo fram tills dess och träna som en galning då jag vill vara i god form. Just nu har min syreupptagningsförmåga gått från 29 VO2 till 31,1 VO2 och jag är så himla lycklig för det! Stolt också måste jag tillägga! Det bevisar att min tränining verkligen gett reslutat med det jag vill. Nämligen att verkligen komma i bättre form! Både vad det gäller vikt men även kondition som för mig är viktigt!

Önskar er en fantastiskt måndag, nu skall jag ta min första löprunda innan jobbet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.