En härlig söndag med lite av varje!


I dag blev det en ”lite av varje dag”. Vi har varit runt och tittat på stolar som skall stå på andra sidan på vårt matbord i vår utbyggnad! Provat lite stolar som vi funderat på och ville se i verkligheten. En av dom stolarna som vi funderar på är Y-Stolen av Hans J Wegner. Vi var därför på Svenssons i Lammhult och tittade på dessa men detta är inte färgställningen vi vill ha dom i utan vi vill ha svarta!

I så fall skall den vara monokrom i svart som denna här nedan!

Vi har varit på alla tänkbara ställen och bland annat i butiken där vi köpt sofforna som vi fick i fredags för att tala om hur nöjda vi var och visa en bild på var dom står. Säljaren blev så klart glad för att vi tittade in! Jag verkligen älskar våra nya soffor och just nu går jag ut med jämna mellanrum i showroom för att sitta lite och beundra dom!

Jag såg också lite fina kuddar men dom kanske inte passar hemma hos mig!

Sedan kollade vi in lite mer porslin som jag behöver till vår nya matplats och Stefan är helt med på noterna om jag bara går med på att köpa Y-stolar! Ha ha ha, ge och ta som det heter! En vas som jag vill ha när allt är klart är denna från Skrufs Glasbruk!

Mitt i alltihopa så blev i hungriga så vi beslöt att äta pizza på Vapiano! Så gott! Hungern är bästa kryddan heter det ju, men detta var verkligen gudomliga pizzor.

Sedan åkte vi och köpte 2 kg kräftor som vi skall äta upp i kväll!!!! Hur gott! Känner mig på lite lyxigt humör efter denna fina dag och nu väntar ett skrovmål till kvällen! Får nog bli dubbel träning i veckan!!!!

Nu har vi varit på promenad med vovvarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.