Skall packa upp mina nya tyger!


Jag har i veckan även fått tyger som jag skall använda i mitt showroom och i vår nya utbyggnad. Så underbara tyger i skuren sammet. Att sy gardiner av skuren sammet är verkligen en rekommendation från mig eftersom ljuset faller så vackert på just en skuren sammet.

En skuren sammet är oftast ett lite dyrare tyg, men jag lovar att det kompenseras av utseende och hur ljuset faller på tyget! Självklart är vovvarna med och packar upp, om jag är nyfiken så är dom nyfikna gånger 100!

Jag blir förundrad varje gång jag tittar på dom. Båda är så söta som socker!

Jag skall även sy lite nya kuddar till de två nya sofforna som jag sedan skall blanda med andra kuddar. Jag skall sy flera längder till mitt nya matrum och nu ser jag verkligen fram emot att få börja möblera! Om allt går enligt plan så kommer alltså fönsterpartierna i denna veckan till vårt matrum. ’

Detta grå vackra tyg med oktagoner är fantastiskt! En nyfiken kille måste kolla in vad det är och hur det luktar! Skiftningarna är fantastiska i ett tyg av skuren sammet. Det kan aldrig ett enfärgat tyg i annat material ersätta. Inte ens sidentyg för det får inte skiftningarna på samma sätt.

Det betyder så klart inte att jag kan sätta upp några gardiner för sedan kommer golvläggning och målning! Mycket kvar men vi närmar oss med stormsteg.

Det andra tyget jag valt är svårt att få på bild exakt färg för det vill gärna ser rosa ut, men en av mina bilder lyckades återspegla färgen och det är denna! Färgen heter ”viloet” och är en av mina absoluta favoritfäreger med ett mönster som ser så fantastiskt ut i hop med oktagonerna! I en optimal mönsterkombination kombinerar man mönster med blommor och ränder tilsammans med grafiska mönster. Perfekt match.

Man kan säga att vi håller på att planera om hela vårt hem och det börjar egentligen i vår nya utbyggnad. Planerna framåt ligger där, men eftersom vi gör precis allting själva så tar det lite tid. Det är inte så att det kommer in ett antal snickare och hantverkare och fixar. Vi gör verkligen varje sak på egen hand! Det är roligt men så klart tar det lite längre tid än om flera hantverkare kommer samtidigt och jobbar med olika saker. Vi är dessutom extremt noga med allting så att vi får det exakt som vi vill ha det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.