En härlig tid är nu!


En sak som jag alltid försöker tänka på är att ta tillvara på alla årstider! När det är vinter och kallt ute så har jag som ett ”litet förråd” med stearinljus och så fort kvällen kommer så tänder jag ljus överallt. Jag känner mig rik när jag har mycket ljus i gömmorna! Älskar att tända ljus och göra små härliga arrangemang! Både inne, men även i orangeriet.

Att binda sidenband runt ljusstakar och kandelabrar är ett enkelt piff som jag ofta gör!

Jag älskar att blanda gammaldags med modernt och det är inte alls motsägelsefullt! Jag inreder högst personligt och försöker hoppa över trender. Jag köper det jag tycker är vackert! Inte vad någon säger är inne just nu! Just nu är jag otroligt nog ganska trött på det aldrig sinande utbudet. Jag tycker det finns för mycket av allt! Hela tiden nytt och billigt och fult tillverkat!

I somras köpte jag upp ett litet lager av mintgröna ljus. Så vackra och dom använder jag nu på vinterhalvåret! Mintgrönt i hop med andra gröna nyanser är så vackert om ni frågar mig! Jag älskar stearinljus i vackra färger.

Ett annat tips från mig till er, är att köpa billiga hyacinter i affären som redan börjat blomma som blomsteraffärer ofta rear ut. Klipp av dom när du kommer hem och sätt dom i en vas i stället. Så vacker och doftar så gott!

Nu börjar också den härliga perioden med massor av Hortensior! Älskar dessa blommor och färgerna är fantastiska! Jag har en dröm att plantera en hel rad med hortensia längs min mur i olika färger som sedan blommar på sensommaren! Tänk vilken härlig färgprakt det skulle bli!

Hoppas ni får en fin fredag. I dag skall det bli lite träning och något annat än julmat. Det är allt jag vet om dagen just nu! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.