En solig lördag med lite pyssel!


I dag är det lördag och jag har en sådan där skön oplanerad dag! När hösten kommer så inte särskilt många måsten förutom att göra höstfint i trädgården och se till att plantera lökar om man vill att det skall komma upp något fint på våren.

Tidigare satte jag massor av lökar men bara i vitt på framsidan som jag vill att i stor grad bara skall vara vit och grön och det kommer göra sig väldigt fint till huset som är av ceder och är grått. Ljuset blir så fantastiskt!

I dag har jag tänkt att jag skall köpa ännu lite mer lökar och plantera i vissa utvalda krukor för att förhoppningsvis ha fördelen att det kommer upp tulpaner till våren! Jag har även lite andra idéer men jag skall fundera lite till!

När jag tittar på bilder från våren så längtar jag så mycket efter att få sätta ner frön i hundratals krukor! Tänk vad spännande det är att man aldrig riktigt vet hur säsongen skall bli. Tänk vilken fantastisk sommar vi fick fast det inte kändes så tidigt på våren när det var kallare än annars. Jag kunde t e x inte sätta lök för jorden var frusen så jag satte många tråg med sättlök i orangeriet i stället och det blev fantastiskt bra och jag kom till och med i kapp säsongen på det sättet.

 

Så i dag blir det definitivt en tur för att köpa lite lökar, lite promenader i solen för att inhämta lite energi efter ännu en tuff men väldigt rolig vecka! 🙂

Vad skall ni göra?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.