Mina killar!


Jag måste bara visa er fina bilder på mina killar, eller i alla fall två av dom! Boss fick smaka på Stefans mat. Själva kravet för att få göra det är att man är lugn, sitter och väntar på sin tur. Boss vet allt om det!

Ni ser hur han ser ut som ett litet ljus! Ni kan också nästan se att han verkligen jobbar med sig själv att inte säga något utan bara titta och sitta lungt för han vet att det ofta lönar sig! Inte alltid men ofta!

Så när maten var mer eller mindre slut, så fick han lov att smaka! Han ser så nöjd ut

Hur söt är han på en skala. Han skulle aldrig gå upp och ta något själv men när man bjuder in honom så blir han stolt och glad som en tupp!!

I bland är han dock lite busig, han är faktiskt bara 8,5 månad, och då vill han gärna ta något på borden som han kan busa med, ett kvitto, eller ett pappar eller liknande, men vi har övat mycket på detta så när/om han tagit något som han inte får ta, så springer han inte längre i väg och försöker behålla det. Utan han sätter sig ner och släpper genast föremålet.

Då vet han att han inte kommer få något skäll för han vet att han gjort något han egentligen inte får, och det blir bara bättre och bättre. Så jag är ganska säker på att snart kommer han inte ta någonting utan snarare vakta bordet så ingen annan tar något.

Han är så himla stolt när han gör det som han vet förväntas av honom och det är så himla roligt att se! Min lilla prins!

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.